woensdag 15 februari 2012

Paranormale heling.

Zacht raak ik je aan, en door de kracht van onvoorwaardelijke liefde die ik mag ontvangen vanuit het universum, mag ik je helpen helen.

Jouw ziel die al zovele levens heeft afgelegd en zoveel heeft doorgemaakt en alweer huist in een ‘’ander’’ lichaam kan aardig wat geestelijke beschadigingen hebben opgedaan.

Het nieuwe lichaam ervaart niet alleen genetische  pijn ‘’als die er al is’’, maar kan ook pijn meedragen uit vorige levens, daar bedoel ik mee de zielen pijn die geestelijk zijn weerslag kan hebben  op het lichaam.  

Waar heb ik het over? Welnu, als de ziel niet goed zijn lessen heeft geleerd in vorige levens, dan neemt de ziel deze onverwerkte lessen mee naar een nieuw lichaam.

Daar leeft de ziel in de nieuwe mens verder. Door het leven heen ontstaan situaties die reflecteren aan de oude lessen, en die oude lessen mogen weer herbeleefd worden.

Als de ziel deze lessen weer niet ter harte neemt dan ontstaan daar weer de pijnen uit vorige levens.

‘’Het is maar goed dat wij onszelf niet alles herinneren vanuit die oude levens’’, dit zouden wij eenvoudigweg niet kunnen verwerken.

Zo lezen wij ook vaak dat het lichaam zich alles herinnert, dat klopt. Elke cel in ons lichaam heeft een herinnering en wat men bijvoorbeeld 20 jaar geleden heeft meegemaakt aan angst, verdriet of ongeluk,  kan in het heden in het lichaam tevoorschijn komen als ziekte of lastige/chronische kwaal.

Als je bijvoorbeeld je hele leven slecht voor jezelf hebt gezorgd, dan kun je ziek worden en dan zowel geestelijk als lichamelijk. Ook spelen hier erfelijkheidsfactoren mee, de ene familie is sterker dan de andere. Zo heeft de een gerookt tot zijn 94ste jaar en nooit iets gehad, en krijgt de ander na 10 jaar roken de diagnose longkanker.

Reden temeer om goed voor het lichaam te zorgen, want niet ieder mens is zo verblijd met sterke genen.

Wat de paranormale heler  mag doen is de zielenpijn verzachten  door contact te maken met de ziel en daar samen die delen te helen die om genezing vragen.

De lessen die u meekrijgt zijn van hogerhand vrijgegeven en voor elk mens uniek omdat men ieder zijn eigen lessen mag leren.

Als de ziel eenmaal begrip heeft gekregen voor de situatie waar hij/zij zich in bevindt dan kan het plotseling heel snel gaan en dat inzicht zorgt dan voor een mooie transformatie.

Alle pijnen worden minder, de spanning verdwijnt uit het lichaam, en de cellen gaan zich herstellen.

U wordt dan een blijer en gelukkiger mens.

Daar is wel tijd voor nodig, want u hebt een lange reis afgelegd.

Het is zaak uzelf in acht te nemen, zodat u kunt helen  en regenereren.  

Een nieuwe en gezondere levenswijze is zeker onmisbaar als u eenmaal deze weg heeft gekozen.

U zult zichzelf in een totaal ander bewustzijn gaan ervaren en eindelijk is daar antwoord op vele vragen.

Weet ook dat u het niet voor niets krijgt, maar de beloning is zo immens groot, u krijgt geestelijke en fysieke gezondheid terug voor al de lessen die u hebt gevolgd.

En wie wil dat nu niet?

Lis©

Geen opmerkingen:

Een reactie posten