maandag 20 februari 2012

Durf je voor jezelf te kiezen?

Het ware geluk zal je slechts vinden als je alles los laat wat jou daar van weerhoudt.

Blijf niet hangen in je pijn, voel jezelf geen slachtoffer, maar ga mee met de wind en luister naar je innerlijke stem, want… ‘’wat heeft mij dit te zeggen’’.

Kies voor jezelf, en wat werkelijk goed is voor jou. Je kiest toch niet voor een ongelukkig leven?

Wees bewust van wat er gaande is in je leven, en wacht niet tot het te laat is en je zo vast zit dat je het gevoel hebt dat je geen enkele kant meer op kan.

Elk mens op aarde heeft zijn/ haar eigen verantwoording te dragen. Dit kun je nimmer overnemen van de ander.

Dat zou niet alleen slecht voor jou zijn, maar ook slecht voor die ander, want zo haal je de verantwoording weg bij de ander voor diens groei.

Wij mensen hebben allemaal ons eigen karma af te werken, en soms loopt iemand met je mee op jouw pad. Dat kan zijn als vriend/in of in een relatie.

Maar als het klaar is tussen jou en die ander, dan is het nodig om jezelf verder te ontwikkelen en zijn de lessen geleerd.  Je hebt elkaar nodig gehad om te spiegelen en om te groeien.

Dit stuk bewustzijn, laat jou een andere kant van jezelf zien.

Je bent niet meer dezelfde die je was, maar vaak realiseren wij onszelf dat niet.

Als je terug kijkt op je leven, dan zie je welke lessen je hebt ontvangen. Je weet en voelt dat je ze nodig hebt gehad om op dit bewustzijnsniveau te komen.

Niemand is hetzelfde gebleven ieder mens veranderd omdat alles in beweging is. Als die ander niet mee wil/kan met jou op dit bewustzijnsniveau en het geeft je dagelijks pijn en onvrede, zou het dan misschien eens tijd kunnen zijn om los te laten?

Laat los in liefde en weet dat het goed is zoals het is. Uit medelijden bij iemand blijven is het ergste wat je kunt doen, want dat maakt dat jij in je eigen leugen leeft, en ook nog liegt naar die ander.

Kies voor je eigen geluk en weet dat die ander in vrijheid aan zichzelf kan werken. Om te groeien naar een ander en beter leven dan tot nu toe het geval was.

Want weet dat iedereen on/bewust door heeft wat er speelt. Maar vaak houden we vast aan het oude uit angst.

Laat angst of onzekerheid nooit  een belemmering voor jou zijn. Geef jezelf  een kans op het ware geluk.  


Alles is eindig op aarde behalve de liefde voor jezelf die is oneindig.

©Lis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten