maandag 28 november 2011

Je kunt je klachten weg eten.

Veel klachten die gerelateerd zijn aan een slechte leefgewoonte, kunnen eenvoudig verminderen door gezonder en bewuster te gaan eten.
In gezonde voeding zitten de juiste stoffen die veel klachten en kwalen kunnen voorkomen, hieronder leest u wat u bv bij hoge bloedruk kunt eten om deze te verlagen.


Mensen die een hoge bloeddruk hebben, doen er goed aan om groenten en fruit te eten die rijk zijn aan kalium. Vooral meloenen, zoals bijvoorbeel een cantaloupe of een watermeloen, bevatten veel kalium.
Een kwart meloen bevat 800 tot 900 miligram kalium.Dat is zo'n 20 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Andere groenten en fruit waar veel kalium in zit zijn: gedroogde abrikozen, avocados, vijgen, kiwi's, sinaasappels, rozijnen, dadels, bonen, aardappels, tomaten en grapefruits.
Niet alleen is de juiste voeding van belang, maar uiteraard is het ook de juiste manier van in het leven staan waardoor wij een goede gezondheid kunnen behouden.
Een gezonde geest huist immers in een gezond lichaam. 
©Lis  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten