donderdag 10 februari 2011

Je leven begint pas echt als je absoluut je zelf kunt zijn

Je leven begint pas echt als je absoluut je zelf kunt zijn, als je al jouw oordelen en vooroordelen aan de kant hebt gezet en als je jouw ego op een gezonde manier laat gelden!

We zijn al geconditioneerd vanaf onze vroegste jeugd, door school en ouders normen en waarden opgelegd en zijn ons eigen ik daardoor geheel/gedeeltelijk kwijtgeraakt!


Als je jezelf dan niet meer kunt zijn, jezelf niet meer kunt uitspreken en voelen wie je mag zijn, dan gebeurt er iets in je lichaam en geest!

Je Lever/Galblaas komt onder spanning te staan, en je kunt last krijgen van woede uitbarstingen, en je weet dan niet waar het vandaan komt, alles is te veel.

Omdat je niet meer bij je ware gevoel kunt komen, kun je o.a.last krijgen van klachten van het bewegings apparaat, hart en long klachten en kun je starheid en een verkeerde visie op het leven ontwikkelen!

Je bent immers niet meer jezelf, je leeft naar de verwachtingen van anderen en daardoor voel je je niet gelukkig!

Om die gevoelens te verzachten, gaan wij b.v. reizen naar andere culturen om daar te vinden wat wij allang in onszelf hebben, het is alleen diep weggestopt.

Als je echter besluit om de reis naar binnen te maken, kun je daar alles vinden waar je behoefte aan hebt.

Wij zijn méér dan ons omhulsel, wij zijn méér dan we menen te weten!
Durf te kijken met een andere visie naar je eigen leven, en weet dat het mogelijk is je ware zelf te ontmoeten,je moet er wel iets voor doen, maar dat hoef je nooit alleen, er is altijd iemand die op een integere en liefdevolle manier jou de weg wijst.
En samen kun je de geboorte ontdekken van jouw nieuwe leven!

©Lis
http://www.yoirotterdam.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten