woensdag 23 februari 2011

Handoplegging/Magnetiseren

Genezen via de handen bestaat al zolang de mens er is!
Zo is het in vele culturen een heel normale manier om elkaar te verlossen van pijn door middel van handoplegging.
Er wordt niet eens over nagedacht of het wel zou kunnen werken , want men leeft immers meer in de natuur en zodoende met de wetten van de natuur, kijk maar eens naar de Aboriginals, de Indianen,

de Oosterse landen…. allen leven zij naar de wet van de natuur, de mens is één met de natuur en alle natuurwetten kunnen dus ook toegepast worden op de mens.

Om het niet ingewikkelder te maken, kun je jezelf eens voorstellen wat het al doet met een kind wat zich ernstig bezeerd, het roept om de moeder….de moeder vervolgens troost het kind streelt het kind en na een pleister en een dikke kus vervolgt het kind weer zijn weg.

Dit is een simpel voorbeeld van wat aanraking doet met mensen.
Een geoefend meester/magnetiseur is bekend met de stroom van de energiebanen in het lichaam en kan ‘’als deze is geblokkeerd’’ vervolgens deze stroom zo manipuleren dat de energie weer een normale weg kan vinden in het lichaam.

Het is een feit dat mensen in het Westen erg nuchter zijn, en daardoor staan zij jammer genoeg vaak ver af van de oorsprong.
Gelukkig zijn er vandaag de dag vele stromingen die een nieuw bewustzijn aanboren en die de mens weer bewust maakt van zijn innerlijke kracht.

Alles is immers ooit begonnen met een natuurlijke manier van genezen, dus is het niet zo vreemd dat de moderne mens toch weer op zoek gaat naar de oorsprong .


Ook al sta je nog zo nuchter in het leven, als je energiestroom blokkeert in je lichaam, dan helpt geen enkele pil om dat op te lossen.

Als je nieuwsgierig bent geworden, ga dan eens op zoek naar een goede Meester/Magnetiseur en kijk een wat het voor jou kan doen!

© Lis
http://www.yoirotterdam.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten